Izdelava spletnih strani: Dignitas

Izdelava spletnih strani

Spletna stran je zrcalo podjetja in je ponavadi prvi stik potencialnega kupca z vami. Je vaša stran visoko obiskana, pa vendar ljudje kupujejo pri konkurenci? Če obiskovalca vaše strani ne spremenite v vašega kupca, potem ste poraženci v tekmi, ki se imenuje posel! Dobro oblikovana in premišljena spletna stran je lahko celo največja dodana vrednost za podjetje. 

Izdelava spletnih strani je dejavnost, po kateri vedno bolj narašča povpraševanje. Kljub temu, da je vedno več spletnih strani, ki svojim obiskovalcem obljublja, da si le ti lahko kar sami izdelajo spletno stran. Zakaj je potemtakem izdelava spletnih strani vedno bolj v porastu? Odgovor je preprost. Zato ker se resna podjetja zavedajo, da je izdelava spletnih strani nekaj, kar ne gre zaupati komur koli, kaj šele da bi se sami lotili takšnega podviga.Dobro oblikovana in premišljena spletna stran je lahko celo največja dodana vrednost za podjetje.

Vaša spletna stran mora biti takšna, da v nekaj sekundah prepriča obiskovalca v nakup, ali pa da vas vsaj kontaktira, v tej točki ste že opravili več kot polovico posla, saj ste obiskovalca spremenili v potencialno stranko, ki je v začetni fazi nakupa – povpraševanju.  Sedaj mu morate samo še razložiti zakaj je vaš izdelek ali storitev boljši od ostalih in zakaj ne brez njega enostavno ne morejo! Nujno mora tudi vsebovati nekaj, kar bo vzpostavilo zaupanje in prvi stik med vami in vašim obiskovalcem. Prepustite izdelavo vaše spletne strani nam in poskrbeli bomo…

Spletna stran mora biti tako vizualno dovršena, kot tudi pregledna in preprosta za obiskovalca. Obiskovalcu vaše strani morate omogočiti, da hitro in na enostaven način najde tisto, kar išče pa tudi tisto česar ne išče – torej mu morate izpostaviti tisto, kar želite da bi videl. Zato je pomemna tudi strateška postavitev elementov strani in sama arhitektura strani. Vse našteto je pomembno in vse skupaj tvori učinkoviti celoto.

 

izdelava spletnih strani dignitas

Izdelava spletnih strani

 

V našem podjetju pa še poseben poudarek dajemo inovativnosti, smo namreč mnenja, da je danes težko pretirano izstopati, sploh v nekaterih konkurenčnih panogah, tako da je preprosto nujno – na čimbolj viden in izrazit način – čimbolj učinkovito izražati inovativnosti in kreativnost. Danes drugačnost šteje več kot kdajkoli prej, drugačnost v pozitivnem smislu, se razume.

Torej izstopite iz množice, zasijte v polni luči in poskrbite, da si bodo vaši obiskovalci o vas ustvarili čim bolj pozitivno sliko in da boste na njih pustili najboljši možen vtis, že po prvem obisku. Velikokrat je lahko že prvi obisk na vaši spletni strani ključnega pomena, ko se nekdo odloča ali bo sodeloval z vami in/ali bo od vas kupoval izdelke ali storitve.

Pri tem vam lahko pomagamo, z našo ekipo ustvarjalnih glav in inovativnih pristopov. Pri nas ne bo ostalo vse samo na papirju, tako kot je to ponavadi – napisano, samo zato, da je opis podjetja lepši – temveč so to dejansko naše močne točke in najpomembnejše vrednote h katerimi težimo. Ker želimo dokazati, da je temu res tako in ne skrivamo vseh pomanjkljivosti in povprečnosti za lepo oblikovanimi in dovršenimi stavki, ter že kar klišejskimi opisi lastnih sposobnosti in prednosti (tako kot je to že v navadi v naši panogi), vas vabimo, da se obrnete na nas in vam bomo sestavili osnovni koncept idejne zasnove projekta, za katerega boste oddali povpraševanje. Na podlagi koncepta, boste lahko videli, kaj dejansko lahko storimo za vas in se boste prepričali, da se vam splača sodelovati ravno z nami.

 

Oglejte si naše reference in se prepričajte o kvaliteti, ki jo ponujamo