O Nas

Na Gorenjskem, v centru Radovljice se nahaja pasji frizer, Pasji salon za nego psov in muck How How. Pasji salon How How je nastal iz ljubezni do štirinožnih prijateljev, ki me spremljajo že od malih nog.

Zavedamo se koliko vam pomenijo vaši zvesti štirinožni prijatelji. In ker se zavedamo da vašemu ljubljenčku želite le najboljše z njimi delamo z ljubeznijo in z potrpežljivostjo in ne uporabljamo metod prisile. Delamo v želji, da ljubljenček in lastnik zapustita salon zadovoljna.

Z izkušnjami in opravljenim 18 mesečnim tečajem na šoli Penn Foster Grooming School, za profesionalno nego psov in mačk v Združenih državah Amerike, smo si pridobili mednarodni certifikat v striženju vseh vrst pasem po FCI standardu. Nudimo vam vse vrste striženja, od praktičnih frizur po željah lastnikov, striženja po pasemskih standardih vse do striženja razstavnih psov.

Poleg striženja vašim kužkom nudimo tudi nego ušes, zob in blazinic, krajšanje nohtov, kopanje, česanje in razčesavanje, globinsko odstranjevanje odmrle dlake, trimanje ter odstranjevanje zajedalcev.

Vašim muckom pa nudimo kopanje, razčesavanje, striženje ( po potrebi ), čiščenje zob in odstranjevanje zajedalcev.

Ker želimo v Pasjem salonu How How vašemu ljubljenčku ponuditi le najboljše in si za vas vzeti ves potreben čas vas prosimo, da nas predhodno pokličete na tel: 031 656 459 in se dogovorite za termin. Ob dogovorjeni uri boste lahko prišli po svojega ljubljenčka , ki vas bo čakal v novi stilski preobrazbi. Lahko pa ostanete zraven pri poteku negovanja, da se boste lahko prepričali v našo nežnost in strokovnost.